Category

КЕФАЛОНИА

КЕФАЛОНИЈА 2024

Вила Дина, Вила Кристи, Вила Пантелис, Вила Астир. Кефалонија е најголем остров во Јонското море, сместено јужно од Лефкада и Итака и северно од Закинтос. Кефалонија е грчки остров, кој ќе Ве маѓепса на прв поглед. Обалата му е преполна со заливи. Плажите претежно се каменести и песочни. Тоа што со сигурност е загарантирано е...
Read More
09
Apr