(Тоскана )Фиренца-Чинкве Тере 3НП (Монтекатини- Пиза- Сиена- Сан Џимињано ) – 8-ми Март

Посетете ги најубавите градови на романтичната Тоскана… Доживејте ги ремек делата на Микеланџело, Леонардо, Донатело, Макијавели во Фиренца, прошетајте по

Read more