Контакт

Facebook
Instagram

                  Земете воздишка од секојдневниот бурен живот и станете богати со нови доживувања. Споделете ги со нас Вашите желби. 
                   А-лиценца и ИАТА сертификат се главни обележја на Туристичката агенција – Мерион Травел.  За нејзината успешност сведочат несебичноста и професионализмот на секогаш подготвените членови на тимот излегуваjќи во пресрет на Вашите барања.                  

                  Патувај брзо и лесно – Авио билети Запознај го светот – Екскурзии и индивидуални патувања Професионално усовршување – Семинари Работата нема време за чекање – Деловни патувања Почувствувај ја убавината на секое годишно време – Хотелско и приватно сместување

Испратете е-порака

и ние ќе ви одговориме што поскоро.
Понеделник09:00 - 20:00
Вторник09:00 - 20:00
Среда09:00 - 20:00
Четврток09:00 - 20:00
Петок09:00 - 20:00
Сабота09:00 - 16:00
НеделаЗатворено


Имате прашања?

Ве молиме контактирајте не за било каква помош, нашиот тим ќе биде среќен да ви одговори

+389 77 608 888
info@meriontravel.com.mk


Зошто да направите резервација преку нас?

  • Загарантирано најдобри цени
  • Грижа за корисниците на нашите услуги
  • Сите дестинации и услуги се внимателно одбрани и организирани од наша страна
  • Огромен број на задоволни клиенти