Victory Be Mine 5 ⭐ Side Анталија Лето 2021

Анталија Лето 2021

🌴💦⛱✈Victory Be Mine 5 ⭐

Side Хотел со проверен квалитет, кој со својата промотивна цена ги задоволува своите гости…

Супер услуга, одлична локација, добра забава24.05 / 7 дена / 499 € € по лице во тотал

✅ Февруарска промоција: Резервирајте сега за 0 денари, платете 30% до 1-ви Март, а остатокот ќе го доплатите најдоцна 10 дена пред поаѓање!✅ Не е потребен PCR тест ! Доколку дојде до промени и се бара задолжителен PCR тест или вакцина, патниците доколку сакаат може да ја откажат резервацијата најдоцна до 01-ви Мај 2021 год, со целосна рефундација на уплатените средства.

📍Повеќе информации во Мерион Травел 077/60 88 88

Мерион Травел 077/60 88 88

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *