Pgs Hotels Kiris Resort 5 ⭐ Kirish

🌴☀️ Анталија Лето 2021 🌴💦⛱✈

Почуствувајте ја летната магија во веќе проверениот ексклузивен PGS Hotels Kiris Resort 5⭐ Kemer.

07.07 / 8 дена / 639 € по лице во тотал08.07 / 7 дена

/ 639 € по лице во тотал09.07 / 7 дена

/ 639 € по лице во тотал10.07 / 7 дена

/ 639 € по лице во тотал11.07 / 7 дена

/ 639 € по лице во тоталПакет аранжмани со 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,13,14 и 15 ноќи📍

Информации на тел 031-419-146 и моб 077-608-888

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *