Lion Bansko 4*

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

STANDARD ROOM

01.12.2022
16.12.2022
17.12.2022
26.12.2022
27.12.2022
06.01.2023
07.01.2023
13.01.2023
14.01.2023
20.01.2023
21.01.2023
24.02.2023
25.02.2023
31.03.2023
Double
room
911021651029110291
Double
room+extra bed
126141227141126141126
Single room687615276687668
Sgl 1 + 1chd (0-3.99)697715377697769
Dbl 1+2 chd (4-11.99)
(4-11.99)
981101761109811098
Dbl 2 +1 chd (4-11.99)109122196122109122109
Family room
Family
room 2 ADL
114125171125114125114
Family room 2adl
+ extra bed
148163233163148163148
Family room 2adl +
extra bed (2adl)

182202296202182202182
Fam2 2+1chd(4-11,99)
131145203145131145131
Fam2 2+2 chd
(0-3,99) (0-3,99 )

116127173127116127116
Fam2 2+2 chd
(0-3,99) (4 -11,99 )
132146204146132145132
Fam2 2+2 chd
(4-11,99) (4 -11,99 )
149164234164149164149
Fam2 3+1 chd
(0-3,99)
149164234164149164149
Fam2 3+1 chd
(4 -11,99)
166183265183166183166
1 Bedroom apartment
Apartment 2 ADL180202324202180202180
Apartment 3 ADL181203325203181203181
Apartment 4 ADL182204326204182204182
App 2+1 chd (4-11,99)181203325203181203181
App 2 +2 chd (0-3,99) (0-3,99)182204326204182204182
App 2 +2 chd (0-3,99) (4-11,99)182204326204182204182
App 2 +2 chd (4-11,99) (4-11,99)182204326204182204182
App 2 +3 chd (0-3,99) (4-11,99)(4-11,99)183205327205183205183
App 2 +3 chd (4-11,99) (4-11,99)(4-11,99)183205327205183205183
App 3+1chd (0-3,99)182204326204182204182
App 3+1chd (4-11,99)182204326204182204182
App 3+2 chd (0-3,99)(0-3,99)183205327205183205183
App 3+2 chd (0-3,99)(4-11,99)183205327205183205183
App 3+2 chd (4-11,99)(4-11,99)183205327205183205183
App 4+1 chd (0-3,99)183205327205183205183
App 4+1 chd (4-11,99)183205327205183205183
ТаксаВклученаВклученаВклученаВклученаВклученаВклученаВклучена
ОтказПод 3 дена
2 ноќи
Под 3 дена
2 ноќи
Под 14 денаПод 3 дена
2 ноќи
Под 3 дена
2 ноќи
Под 3 дена
2 ноќи
Под 3 дена
2 ноќи
No show100%100%100%100%100%100%100%
Минимум престој5555555

Цената вклучува:затворен базен, фитнес, ски гардероба, трансфер до годолата, пијалок за време на вечерата

Во цената не е вклучена доплатата за Новогодишна вечера

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 10% ПОПУСТ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *