Нова Година 2019 - Зима 2018/19 - Попусти за рани резервации - За повеќе информации обратете се преку нашиот контакт или директно во агенцијата. Ви благодариме.
Novi-Sad-Nova-Godina-2019-Early-Booking Nova-Godina-2019 Zima-Early-Booking-2018-2019 Online-Avio-Bileti

Хотел Јастребец 4* - Боровец - Зима 2018/2019

  22.12-26.12.2018 27.12-05.01.2019 06.01-31.01.2019 01.02-03.03.2019 04.03-31.03.2019
ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА          
1 возрасен 188.00 € 367.00 € 148.00 € 178.00 € 124.00 €
ДВОКРЕВЕТНА СОБА 2+1          
2 возрасни 190.00 € 369.00 € 171.00 € 201.00 € 147.00 €
3 возрасни 221.00 € 442.00 € 213.00 € 244.00 € 189.00 €
1 возрасен +1 дете ( 4- 11.99 год.) 190.00 € 368.00 € 171.00 € 201.00 € 147.00 €
1 возрасен +2 деца (4 -11.99 год.) 206.00 € 426.00 € 192.00 € 222.00 € 168.00 €
2 возрасни +1 дете (4 -11.99 год.) 206.00 € 400.00 € 192.00 € 222.00 € 168.00 €
ЈУНИОР СЈУИТ 2+1          
1 возрасен 283.00 € 483.00 € 257.00 € 284.00 € 221.00 €
2 возрасни 283.00 € 483.00 € 257.00 € 284.00 € 221.00 €
3 возрасни 314.00 € 556.00 € 299.00 € 326.00 € 263.00 €
1 возрасен+1 дете ( 4- 11.99 год.) 283.00 € 483.00 € 257.00 € 284.00 € 221.00 €
1 возрасен +2 деца (4 -11.99 год.) 299.00 € 514.00 € 278.00 € 305.00 € 242.00 €
2 возрасни +1 дете (4 -11.99 год.) 299.00 € 514.00 € 278.00 € 305.00 € 242.00 €
ЈУНИОР СЈУИТ 2+2          
1 возрасен 329.00 € 526.00 € 295.00 € 325.00 € 262.00 €
2 возрасни 329.00 € 526.00 € 295.00 € 325.00 € 262.00 €
3 возрасни 361.00 € 599.00 € 337.00 € 367.00 € 304.00 €
4 возрасни 392.00 € 672.00 € 379.00 € 409.00 € 346.00 €
1 возрасен+1 дете ( 4- 11.99 год.) 329.00 € 526.00 € 295.00 € 325.00 € 262.00 €
1 возрасен +2 деца (4 -11.99 год.) 345.00 € 558.00 € 316.00 € 346.00 € 283.00 €
2 возрасни +1 дете (4 -11.99 год.) 345.00 € 558.00 € 316.00 € 346.00 € 283.00 €
2 возрасни +2 деца ( 4- 11.99 год.) 361.00 € 589.00 € 337.00 € 367.00 € 304.00 €
3 возрасни +1 дете ( 4- 11.99 год.) 377.00 € 631.00 € 358.00 € 388.00 € 325.00 €
1 возрасен +3 деца ( 4- 11.99 год.) 361.00 € 589.00 € 337.00 € 367.00 € 304.00 €
ВИЛА 2+2          
1 возрасен 298.00 € 505.00 € 267.00 € 294.00 € 218.00 €
2 возрасни 298.00 € 505.00 € 267.00 € 294.00 € 218.00 €
3 возрасни 330.00 € 578.00 € 309.00 € 336.00 € 260.00 €
4 возрасни 361.00 € 650.00 € 351.00 € 379.00 € 302.00 €
1 возрасен +1 дете ( 4- 11.99 год.) 298.00 € 505.00 € 267.00 € 294.00 € 218.00 €
1 возрасен +2 деца (4 -11.99 год.) 314.00 € 536.00 € 288.00 € 315.00 € 239.00 €
2 возрасни +1 дете (4 -11.99 год.) 314.00 € 536.00 € 288.00 € 315.00 € 239.00 €
2 возрасни +2 деца ( 4- 11.99 год.) 330.00 € 567.00 € 309.00 € 336.00 € 260.00 €
3 возрасни +1 дете ( 4- 11.99 год.) 346.00 € 609.00 € 330.00 € 357.00 € 281.00 €
1 возрасен +3 деца ( 4- 11.99 год.) 330.00 € 567.00 € 309.00 € 336.00 € 260.00 €
Минимален престој – 7 ноќевања.
Во цената е вкучено: користење на внатрешен базен,тeрмална зона, паркинг, фитнес, интернет
Дополнителни услови :
- Деца до 4.99 год. – бесплатно
- Доплата за божиќна вечера (задолжително) : возрасни -60€, дете од 4-11.99 год. – 35€
Оли Травел - Куманово
Слаткарница Зафир - Куманово
Ирски паб