SVETI IVAN RILSKI HOTEL SPA & APARTMENTS 4* -BANSKO

0
Цена
Почнуваќи од€66
Цена
Почнуваќи од€66
Запамти во листа на посакувани

Adding item to wishlist requires an account

263
Facebook
Instagram
SVETI IVAN RILSKI HOTEL SPA & APARTMENTS  4* -BANSKO
10% EBD-валиден за мин. престој од 6 ноќи
Период на престој Период на продажба ПОПУСТ Период на продажба Уплата до Износ Тип на соба
01-10-18 16-11-18 27-12-18 13-01-19 10% 01-10-18 16-11-18 25-11-18 100% Сите
15% EBD-валиден за мин. престој од 6 ноќи
Период на престој Период на продажба ПОПУСТ Период на продажба Уплата до Износ Тип на соба
16-04-18 30-09-18 27-12-18 13-01-19 15% 16-04-18 30-09-18 15-10-18 100% Сите
15% EBD-валиден за мин. престој од 6 ноќи
Период на престој Период на продажба ПОПУСТ Период на продажба Уплата до Износ Тип на соба
01-10-18 16-11-18 01-12-18 26-12-18 15% 01-10-18 16-11-18 20-11-18 100% Сите
01-10-18 16-11-18 14-01-19 31-03-19 15% 01-10-18 16-11-18 20-11-18 100% Сите
20% валиден за мин. престој од 6 ноќи
Период на престој Период на продажба ПОПУСТ Период на продажба Уплата до Износ Тип на соба
16-04-18 30-09-18 01-12-18 26-12-18 20% 16-04-18 30-09-18 15-10-18 100% Сите
16-04-18 30-09-18 14-01-19 31-03-19 20% 16-04-18 30-09-18 15-10-18 100% Сите
DAY PROMOTION
Период на престој Период на продажба ПОПУСТ
16-04-18 26-12-18 01-12-18 26-12-18 7=6, 10=9, 14=12
16-04-18 24-01-19 03-01-19 24-01-19 7=6, 10=9, 14=12
16-04-18 24-02-19 17-01-19 24-02-19 7=6, 10=9, 14=12
16-04-18 31-03-19 17-02-19 31-03-19 7=6, 10=9, 14=12
BED AND BREAKFAST / EUR A
01.12.2018
26.12.2018
C
27.12.2018
02.01.2019
B
03.01.2019
13.01.2019
A
14.01.2019
24.01.2019
B
25.01.2019
24.02.2019
A
25.02.2019
31.03.2019
STANDART
P.P.P.D.IN DOUBLE 33 68.2 39.6 33 39.6 33
DOUBLE [2ADL] 66 136.4 79.2 66 79.2 66
DOUBLE+EXTRA BED [1. ADL] 90.2 184.8 105.6 90.2 105.6 90.2
SINGLE [1ADL] 63.8 116.6 75.9 63.8 75.9 63.8
1 ADL +1 CHD (0-5,99) 63.8 116.6 75.9 63.8 75.9 63.8
1 ADL +1 CHD (6-11,99) 59.4 115.5 70.4 59.4 70.4 59.4
1 ADL +2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 59.4 115.5 70.4 59.4 70.4 59.4
1 ADL +2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 68.2 124.3 79.2 68.2 79.2 68.2
2 ADL +1 CHD (0-5,99) 66 136.4 79.2 66 79.2 66
2 ADL +1 CHD (6-11,99) 74.8 145.2 88 74.8 88 74.8
SINGLE 1 PAX ONLY
SINGLE [1ADL] 58 93.5 63.8 58 93.5 58
STUDIO
STUDIO [2ADL] 66 137.5 79.2 66 79.2 66
STUDIO+EXTRA BED [1. ADL] 83.6 155.1 96.8 83.6 96.8 83.6
2 ADL +1 CHD (0-5,99) 66 137.5 79.2 66 79.2 66
2 ADL +1 CHD (6-11,99) 74.8 146.3 88 74.8 88 74.8
APPARTMENT
APPARTMENT [2ADL] 79.2 151.8 93.5 79.2 93.5 79.2
APPARTMENT+EXTRA BED [1. ADL] 96.8 169.4 111.1 96.8 111.1 96.8
APPARTMENT+EXTRA BED [2. ADL] 114.4 187 128.7 114.4 128.7 114.4
2 ADL +1 CHD (0-5,99) 79.2 151.8 93.5 79.2 93.5 79.2
2 ADL +1 CHD (6-11,99) 88 160.6 102.3 88 102.3 88
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 79.2 151.8 93.5 79.2 93.5 79.2
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 88 160.6 102.3 88 102.3 88
2 ADL +2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 96.8 169.4 111.1 96.8 111.1 96.8
3 ADL +1 CHD (0-5,99) 96.8 169.4 111.1 96.8 111.1 96.8
3 ADL +1 CHD (6-11,99) 105.6 178.2 119.9 105.6 119.9 105.6
HALF BOARD / EUR A
01.12.2018
26.12.2018
C
27.12.2018
02.01.2019
B
03.01.2019
13.01.2019
A
14.01.2019
24.01.2019
B
25.01.2019
24.02.2019
A
25.02.2019
31.03.2019
STANDART
P.P.P.D.IN DOUBLE 44 79.2 50.6 44 50.6 44
DOUBLE [2ADL] 88 158.4 101.2 88 101.2 88
DOUBLE+EXTRA BED [1. ADL] 119.9 215.6 136.4 119.9 136.4 119.9
SINGLE [1ADL] 74.8 127.6 86.9 74.8 86.9 74.8
1 ADL +1 CHD (0-5,99) 74.8 127.6 86.9 74.8 86.9 74.8
1 ADL +1 CHD (6-11,99) 75.9 132 86.9 75.9 86.9 75.9
1 ADL +2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 75.9 132 86.9 75.9 86.9 75.9
1 ADL +2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 89.1 145.2 100.1 89.1 100.1 89.1
2 ADL +1 CHD (0-5,99) 88 158.4 101.2 88 101.2 88
2 ADL +1 CHD (6-11,99) 101.2 171.6 114.4 101.2 114.4 101.2
SINGLE 1 PAX ONLY
SINGLE [1ADL] 69 104.5 74.8 69 74.8 69
STUDIO
STUDIO [2ADL] 88 159.5 101.2 88 101.2 88
STUDIO+EXTRA BED [1. ADL] 116.6 188.1 129.8 116.6 129.8 116.6
2 ADL +1 CHD (0-5,99) 88 159.5 101.2 88 101.2 88
2 ADL +1 CHD (6-11,99) 101.2 172.7 114.4 101.2 114.4 101.2
APPARTMENT
APPARTMENT [2ADL] 101.2 173.8 115.5 101.2 115.5 101.2
APPARTMENT+EXTRA BED [1. ADL] 129.8 202.4 144.1 129.8 144.1 129.8
APPARTMENT+EXTRA BED [2. ADL] 158.4 231 172.7 158.4 172.7 158.4
2 ADL +1 CHD (0-5,99) 101.2 173.8 115.5 101.2 115.5 101.2
2 ADL +1 CHD (6-11,99) 114.4 187 128.7 114.4 128.7 114.4
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 101.2 173.8 115.5 101.2 115.5 101.2
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 114.4 187 128.7 114.4 128.7 114.4
2 ADL +2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 127.6 200.2 141.9 127.6 141.9 127.6
3 ADL +1 CHD (0-5,99) 129.8 202.4 144.1 129.8 144.1 129.8
3 ADL +1 CHD (6-11,99) 143 215.6 157.3 143 157.3 143
RELEASE DAYS 5//3 27//14 7//5 5//3 7//5 5//3
Доплата Период на Продажба Период на Престој Соба Тип соба Возрасен деца
Од До Цена
Новогодишна Вечера-Механа(НЕ Е Задолжителна) 16-04-18 31-12-18 31-12-18 Сите Сите 94 EUR 6 11,99 47 EUR
Новогодишна Вечера(Задолжителна) 16-04-18 31-12-18 31-12-18 31-12-18 Сите Сите 82 EUR 6 11,99 41 EUR
Божиќна Вечера( Задолжителна) 16-04-18 25-12-18 25-12-18 25-12-18 Сите Сите 30 EUR 6 11,99 15 EUR
Доплата за DELUXE соба – не е задолжително 16-04-18 31-03-19 01-12-18 31-03-19 DOUBLE DELUXE 15 EUR
Минимум престој
Дена Од До
4 27-12-18 02-01-19

НАПОМЕНА;
Во цената е вклучено:внатрешен базен, парна бања, сауна, фитнес, базен , ледена сова, транспорт од/до гондола, Wi-fi
доплата за внатрешен паркинг: 5€ од ден/кола. Доплата за наведен број соба – 15€ од ноќ/соба
Попустите се комбинираат во сезона A! Попустот за рана уплата е валиден за мин. престој од 6 ноќи!
Домашни миленици – 20€ еднократно. Дозволено само во споредна зграда!
Baby Cot -Бесплатно!
Деца до 5.99 год. не плаќаат за Божиќна и Новогодишпна вечер, но имаат место во ресторан. Детско мени не е достапно.
*Туристичка Такса-1€ по лице од ден (Задолжително)
*Задолжителна услужна такса по лице од 3еур, дете од 2-11,99 год – 1,5€. (Еднократно)

Photos