Зима 2020

Регуларна понуда од Saint George Palace 4*

SAINT GEORGE PALACE **** BANSKO                             ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ 1 13.12-19.12 03.03-08.04 20.12-28.12 12.01-23.01 […]
Почнуваќи од€106
0
Види детали

Регуларна понуда од Grand Royale 4*

ХОТЕЛ “GRAND ROYALE “**** БАНСКО www.grandroyalehotel.bg          ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА […]
Почнуваќи од€46
0
Види детали

Early Booking Discount понуда од Grand Royale 4*

ХОТЕЛ “GRAND ROYALE “**** БАНСКО www.grandroyalehotel.bg          ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА […]
Почнуваќи од€46
0
Види детали

Регуларна понуда од St.Ivan Rilski 4*

ХОТЕЛ “ST. IVAN RILSKI ”**** БАНСКО                    104 СОБИ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО […]
Почнуваќи од€58
0
Види детали

Early Booking Discount понуда од St.Ivan Rilski 4*

ХОТЕЛ “ST. IVAN RILSKI ”**** БАНСКО                    104 СОБИ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО […]
Почнуваќи од€58
0
Види детали