Велигден 2019

Хотел „KOVIOU HOLIDAY VILLAGE”- Никити

www.koviouholidayvillage.com Хотелот се наоѓа во срцето на Ситониа на 5км. од Никити и 13км. […]
Почнуваќи од€20
0
Види детали

Tresor 4*

Room type Guest type Meal type Price Standard room Adult HB 29,15 Suite Unit […]
Почнуваќи од€30
0
Види детали

Lesse 4*

Room type Guest type Meal type Price Standard room Adult HB 28,6 Family suite […]
Почнуваќи од€29
0
Види детали

Hanioti Grand Otel 4*

Room type Guest type Meal Type Price Single room Adult HB 66.99 Standard room […]
Почнуваќи од€39
0
Види детали

Ammon Zeus 4*

Room type Guest type Meal type Price Deluxe single room garden view Adult HB […]
Почнуваќи од€53
0
Види детали

Alia Palace 5*

Room type Guest type Meal type Price Single room Adult HB 74,36 Standard room […]
Почнуваќи од€39
0
Види детали

Aegean Melathron 5*

Room type Guest type Meal type Price Single room garden / pool view Adult […]
Почнуваќи од€82
0
Види детали

ИНТЕР ХОТЕЛ САНДАНСКИ 4*

Цени валидни за период на престој од 26.04-29.04.2019 Тип на сместување 3 полупансиони 4 […]
Почнуваќи од€355
0
Види детали

GREEN WOOD 4* – Разлог / Банско

Сопствен превоз / 26.04–29.04.2019 Вид на сместување 3 ноќевања / All Inclusive 4 ноќевања / All Inclusive […]
Почнуваќи од€121
0
Види детали

MURITE 4* – Разлог / Банско

Сопствен превоз / 26.04–29.04.2019 Вид на сместување 3 ноќевања / All Inclusive 4 ноќевања / All Inclusive […]
Почнуваќи од€84
0
Види детали
1 2