Грција 2019

ЛЕТО НА КРФ 2019 – IPSOS CORFU SAGA vol.6

Крф e втор по големина од седумте поголеми Јонски Острови, а воедно и еден […]
Почнуваќи од€59
0
Види детали

Апарт-хотел „Laskarina“ – Потос

Вила Ласкарина е лоцирана во строгиот центар на Потос на само неколку метри од […]
Почнуваќи од€230
0
Види детали

Хотел „Olympion“ – Потос

Хотелот се наоѓа централно во местото Потос. Хотелот е комлетно реновиран пред 4 години. […]
Почнуваќи од€150
0
Види детали

Вила „MАRY 2“ – Скала Сотира

Вилата се наоѓа во Скала Сотира на 100 метри од плажа. Во состав на […]
Почнуваќи од€95
0
Види детали

Вила „MАRY 1“ – Скала Сотира

Вилата се наоѓа во Скала Сотира на 170 метри од плажа. Во состав на […]
Почнуваќи од€95
0
Види детали

Хотел-апартман „ALOE“ – Скала Потамиа

(понудата се однесува за наем на студио) Хотелот се наоѓа на само 130 метри […]
Почнуваќи од€120
0
Види детали

Вила „RG“ – Скала Потамиа

RG Studios е новоизградено сместување дизајнирано да ги задоволи современите потреби на гостите.Вилата е […]
Почнуваќи од€110
0
Види детали

Вила „Mesimvria“ – Скала Потамиа

Вилата се наоѓа на 500 метри од најубавата плажа на островот Golden Beach, а […]
Почнуваќи од€99
0
Види детали

Вила „Аlekos“ – Golden Beach (Скала Потамиа)

На само 50м до најубавата плажа на островот Тасос е лоцирана Вила Алекос, сместена […]
Почнуваќи од€110
0
Види детали

Вила „Elena Nina“ – Скала Потамиа

Вилата се наоѓа на 150 метри од најубавата плажа на островот Golden Beach. Во […]
Почнуваќи од€120
0
Види детали
1 2 3