Грција 2019

Вила EVA – Неа Флогита

Вила ЕВА е лоцирана во центарот на Неа Флогита, спроти хотел Корфу, и на […]
Почнуваќи од€59
0
Види детали

Вила Митакас – Неи Пори

Неи Пори е место, кое сеуште претставува нај урбанизирано, а со тоа и најсредено […]
Почнуваќи од€60
0
Види детали

Вила Maria – Неа Флогита

Вила МАРИА е лоцирана во центарот на Неа Флогита,во близина хотел Корфу, и на околу 50 м. […]
Почнуваќи од€59
0
Види детали

Вила LITCA-2 – Неа Флогита

Вила LITCA-2 е лоцирана во центарот на Неа Флогита, спроти хотел Корфу, и на […]
Почнуваќи од€59
0
Види детали

Вила ЛИТЦА – Неа Флогита

Вила Литца е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на вила Корфу, […]
Почнуваќи од€59
0
Види детали

Вила CORFU – Неа Флогита

Вила КОРФУ е лоцирана во центарот на Неа Флогита, спроти хотел Корфу, и на […]
Почнуваќи од€59
0
Види детали

Вила КАТЕРИНА ЛУКС – Неа Флогита

Вила Катерина лукс е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на вилите […]
Почнуваќи од€80
0
Види детали

Вила ХРИСТО – Неа Флогита

Вила Христо е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на кафе бар […]
Почнуваќи од€60
0
Види детали

ЛЕТО НА КРФ 2019 – IPSOS CORFU SAGA vol.6

Крф e втор по големина од седумте поголеми Јонски Острови, а воедно и еден […]
Почнуваќи од€59
0
Види детали

Апарт-хотел „Laskarina“ – Потос

Вила Ласкарина е лоцирана во строгиот центар на Потос на само неколку метри од […]
Почнуваќи од€230
0
Види детали
1 2 3