8-ми Март

Пукет – Тајланд

Индивидуална Програма Цена по лице 699€ 08 дена/07 ноќевања НП +авионски превоз + трансфер  […]
Почнуваќи од€699
0
Види детали

Дубаи

EARLY BOOKING 07-11МАРТ 2019 ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ – 510 ЕВРА (ОГРАНИЧЕН БРОЈ НА МЕСТА ВО […]
Почнуваќи од€510
0
Види детали

Интер Хотел

Програма Прв ден: 22.02.2019 Состанок на групата. Поаѓање кон Сандански во договореното време. Пристигнување […]
Почнуваќи од€95
0
Види детали

Швајцарија

Програма 1 ден 06.03.2019 СКОПЈЕ – ВЕРОНА Состанок на групата во 13:30 ч. на паркингот пред […]
Почнуваќи од€349
0
Види детали

Фиренца

Програма 1 ден 06.03.2019 – Скопје – Монтекатини Состанок на групата во 12:30ч. на паркингот кај […]
Почнуваќи од€179
0
Види детали

Стразбур – Колмар

Програма 1 ден 06.03.2019 СКОПЈЕ – ХАЛШТАД – САЛЗБУРГ Состанок со групата на паркингот кај спортски центар […]
Почнуваќи од€239
0
Види детали

Рим

Програма 1 ден 06.03.2019 СКОПЈЕ – МОНТЕКАТИНИ Состанок на групата во 10:30ч на паркингот спроти спортски центар Борис […]
Почнуваќи од€219
0
Види детали

Прага

Програма 1 ден 06.03.2019 СКОПЈЕ –ПРАГА Состанок со групата во 14:30ч. на паркингот пред спортски центар […]
Почнуваќи од€159
0
Види детали

Истра

ПОРЕЧ-ГРОЖЊАН-МОТОВУН-БРИОНИ-ПУЛА-РОВИЊ  (06.03.2019 – 11.03.2019)  Допрете ја магичната црвена земја… Нека Ве погали медитеранското златно […]
Почнуваќи од€209
0
Види детали

Загреб – Љубљана – Блед – Бохињ

Програма ( 4 дена, 2 ноќевања ) Прв ден 07.03.2019 четврток  Скопје – Куманово […]
Почнуваќи од€159
0
Види детали
1 2 3