Нова Година 2019 - Зима 2018/19 - Попусти за рани резервации - За повеќе информации обратете се преку нашиот контакт или директно во агенцијата. Ви благодариме.
Novi-Sad-Nova-Godina-2019-Early-Booking Nova-Godina-2019 Zima-Early-Booking-2018-2019 Online-Avio-Bileti

Белград - 8-ми Март 2018

1 ден  09.03.2018       Куманово – Белград

Состанок на групата во 01:45 часот пред ВИП хотел од Скопје поаѓање во 02:00  . Патувањето води преку граничен премин Табановце со Царински формалности и  попатно планирана паузи.  Пристигнување во Белград во утринските часови.Посета на еден од шопинг центрите  Delta City.Пристигнувањe во хотелот во попладневните часови.  Слободно време за  одмор и индивидуални  активности во вечерните часови .Ноќевање.

2 ден 10.03.2018         Белград

Појадок. После  појадокот следува факултативна прошеткана најпознатата улица Кнез Михајлова , Скадарлија и Калемегдан слободно време за ручек и индивидуални активности .Во попладневните часови се упатуваме во хотелот ,одмор и припрема за свечена  вечера. Ноќевање.

3 ден 11.03.2018         Белград-Куманово

Доцен појадок. Одјавување од хотелот. Посета на црквата Св.Сава . Поаѓање за Македонија  со попатни паузи за одморпо договор, пасошка и царинска контрола .

 

Цена по лице  :  109 евра (6700 денари )

 

Воцената Е вклучено:

  • Превоз со туристички автобус на наведена релација
  • Сместување на база 2 ноќевање со појадок во хотел  Rex
  • Свечена вечера со музика на 10.03.2018
    • Организација и реализација на аранжманот
    • Пратител од агенција

Воцената НЕ е вклучено:

  • Патничко осигурување

НАПОМЕНИ:
За реализација на програмата потребен е минимален број од 4
0 патници, во спротивно агенцијата го задржува правото на измена на цената или аранжманот да го сторнира, со известување на патниците минимум 5 дена пред датата на поаѓање, со што агенцијата не сноси никаква одговорност..
Агенцијата не е надлежна да ја цени исправноста на патните документи на патниците....
За ова патување важат Општите услови за патување на СКТМ во согласност со Законот за
туристичка дејност и Законот за облигациони односи на Република Македонија. 
Аранжманот може да претрпи промени во зависност од условите. 

Оли Травел - Куманово
Слаткарница Зафир - Куманово
Ирски паб